400.000 oameni – Fix la Fix

De doi ani, în acest grup s-au perindat mulți, foarte mulți oameni. Sunt unii care au ieșit în față și au avut ceva de spus. Apoi, când alte priorități i-au solicitat, au făcut pasul înapoi și au rămas în umbră.
Sunt oameni care au intrat de mult timp în grup și care nu au postat, nu au comentat niciodată. Citesc, se inspiră și duc propria luptă.
Sunt oameni care au crezut, la un moment dat, că ei sunt grupul. Și, când au devenit nocivi și i-am eliminat, și-au făcut alte grupuri.
Sunt oameni care, în limitele capacității lor, au intrat aici și au incercat “să arunce hartii pe jos”. Firesc, i-am blocat (sunt câteva mii).
Sunt oameni care postează, comentează, reacționează frumos și aduc energie bună grupului.
Sunt oameni care au slăbit și 50 de kilograme și oameni care nu au slăbit deloc.
Sunt români, maghiari, sârbi, nemți, țigani, intelectuali și muncitori, sunt și oameni de la țară, sunt ortodocși, baptiști, catolici, reformați, atei, sunt albi și negri, sunt creoli, sunt gay și hetero, sunt oameni cu diverse opțiuni politice, sunt oameni care trăiesc în Romania și oameni care trăiesc în străinătate…
Niciunul nu e mai presus! Niciunul nu e mai important! Aici, în grupul ăsta, toți sunt OAMENI.
Cine a înțeles asta a rămas. Cine nu, a plecat sau a fost dat afară.
Toleranța, iubirea, generozitatea se pot învăța la orice vârstă. Aici învățăm, în primul rând, să fim buni unii cu alții. Abia apoi, să mâncăm sanatos, organizat.

Va mulțumesc! Suntem 400.000 de oameni! TOT FELUL DE OAMENI!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.