Adriana Ariciuc

Bună dimineața!

Azi este despre reușita mea, de minus 9,900 kg (aproape 10 kg)! Cu ajutorul vostru, stilul meu de viață s-a schimbat. Sunt mai energică, mai plină de viață. Vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră, sunteți minunați și cine nu crede că funcționează, sigur nu a încercat acest stil de viață. Se poate doamnelor. Trebuie doar să micșorați porțiile și să respectați orele fixe, de masă. Succes tuturor!

UPDATE

Aproape 5 luni de când am descoperit acest grup frumos. Am pornit pe acest drum în 24.02.2018, cu 85,7 kg, și am ajuns la 73 kg. Mă simt atât de bine, am început să port fuste, rochii, lucru pe care, în trecut, nici nu îl gândeam. De o lună sunt la menținere și cântarul încă ține cu mine. Vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră, am legat prietenii frumoase. Succes tuturor. Mulțumesc Mirela Retegan pentru binele pe care l-ai făcut și-l faci în continuare, cu înființarea acestui grup . O Duminică Binecuvântată vă doresc! Pentru mine, Fixul înseamnă sănătate curată❤

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!