Alexandra Enache

Azi, fix pe 9 iulie, sărbăătoresc 3 luni de Fix și 3 luni de când am renunțat să mă mai văd într-o lumină negativă, am renunțat să mă mai cert pentru lipsa de ambiție, 3 luni în care nu m-a durut stomacul de la înfometare (așa cum am făcut de multe ori, în trecut) și nici mușchii de la sala în exces. 3 luni în care am decis să nu mă cântăresc, deși au fost destui oameni mai curioși decât mine, care m-au presat să fac asta. Sunt mulțumită, fericită, relaxată și am încredere că va fi din ce în ce mai bine. Am avut zile în care am mâncat după 7 seara, zile în care nu am prins 7 seara și am așteptat până dimineața, dar cu sinceritate pot spune că în cele mai multe zile a fost o plăcere să țin fixul ca la carte, căci m-a învățat să gătesc din ce în ce mai sănătos și mai gustos.
Nu a existat zi în care să nu citesc acest grup, să nu mă inspir sau motivez din pozele postate și, deși nu am fost activă în fiecare zi, am apreciat fiecare persoana de aici. Sunteți o inspiratie pentru mine și vă mulțumesc!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!