Andreea Enache

22.04-23.05. Am reușit să slăbesc fix 10 Kg, în doar o lună. Organismul meu a reacționat minunat la programul meselor la fix. Mulțumesc Fix laFix!

Mi-aș mai dori să las în urmă câteva kilograme, dar cu multă răbdare și ambiție, totul va avea un real succes! Inițial am mai avut o tentativă de 1 săptămână, în luna ianuarie, în care am slabit 3 kilograme, după care am renunțat, revenind cu forțe proaspete în aprilie. Tot timpul am ținut dietă și am mers la sala, dar în ultimii 3 ani am renunțat cu desăvârșire la tot ce înseamnă stil de viață sănătos și asta m-a adus în pragul unui surplus de 16 kg. Dar acum sper că, prin ajutorul vostru, voi ajunge acolo unde mi-am propus. Plus că acest stil de viață este unul pe care îl poți urma toată viața fără să îți faci griji că te vei simți înfometat sau stresat.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!