Brânză “cottage” cu fulgi de ovăz și mango

Bună dimineața, Oameni Frumoși!
O zi frumoasă se vede de dimineață! Ce dacă afară e înnorat și plouă? Să păstrăm frumosul în noi! Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Ele trebuie simțite și trăite în suflet. Împărțite, însă, cu cei dragi, pot face dintr-o zi oarecare, una plină de bucurie… Tu cu cine împarți, astăzi, zâmbete și bucurie?!
Să aveți o zi minunată! Rămâneți sănătoși și frumoși!

Mic dejun: brânză “cottage” (brânză dulce de vacă, cu smântână ) fulgi de ovăz, mango, afine și merișoare confiate. Cafea fără zahăr… multe gânduri bune și îmbrățișări.

Mâncați, la micul dejun, alimente dulci, fructe (conțin fructoză), muesli din cereale integrale (fibre și carbohidrați sănătoși). Acestea au un aport caloric mai mare, dar asigură întreaga energie pentru trup și minte, necesare în prima parte a zilei. Evitați să le consumți după prânz sau seara, pentru că duc la îngrășare sau încetinesc digestia. Consumați, în fiecare zi, ovăz: două linguri de tărățe sau fulgi de ovaz pe zi. Ajută la scăderea colesterolului. Gata… Poftă bună!

Recipe, food style and photo by @coman.anetta

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!