Cezar Trifu

Astăzi este despre soțul meu, pe care am reușit să îl conving că merită să mănânci și să trăiești sănătos, luând mesele la ore fixe.
A început pe 8 ianuarie 2018 și, deși are uneori abateri multe, nu se grăbește nicăieri. A reușit să doboare 10 kg până în momentul de față – mai 2018. Mai are cale lungă de urmat, dar nu îl las la greu.
Ce m-a uimit cel mai mult este că singur și-a redus cantitățile din primele zile și a văzut că se poate trăi și cu mai puțină mâncare. Dacă înainte consuma trei sferuri de pâine la o masă, de cand este la #Fix, se limitează la doar 2 felii de pâine integrală.
Așadar dragilor, voi sunteți singurii care trebuie să vă ambiționati, să aveți răbdare cu corpul vostru și să nu abandonați.
Fix la fix NU este o dietă, ci un stil de viață!
Bun venit celor noi! Respectați regula bunului simț alimentar din farfurie.
Ori de câte ori credeți că aveți nelămuriri sau întrebări, mergeti pe www.fixlfix.com. Aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie!
Succes tuturor!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!