Cine sunt administratorii de pe Fix?

Câțiva oameni. Super Oameni!
Aceasta este prima lor calitate: sunt OAMENI! Abia apoi, vin multe altele.
Mi s-au alăturat, rând pe rând. Pe unii i-am ales eu, pe alții, Elena.

Elena Pavel este șefa administratorilor. Este mâna mea dreaptă, de pe grup. Ea mă reprezintă în relația cu ceilalți administratori și puterea ei de a înțelege povestea acestui grup mă surprinde, de fiecare dată! Este un om frumos, o mamă minunată (așa m-a cucerit) și o femeie specială! E dedicată, onestă și foarte inteligentă! Înainte de orice, însă, are o inimă mare! Un suflet imens!

Pe Anetta am iubit-o din clipa în care i-am strâns mâna. Se întâmpla la Timișoara, în urmă cu aproape doi ani. Am simțit că nu e o simplă întâlnire. De atunci este omul cu care nu mă mai satur să mă văd, să vorbim. Anetta Coman este deosebită! Are un cult pentru frumos și bun, e diplomată și atentă, știe ce și cum spune, e delicată și foarte talentată. Între timp, a devenit și nutriționist, cu acte în regulă. Vă recomand din toată inima, tuturor celor care vreți mai mult, să apelați la ea!

Pe Ionut Ignat, mi l-a recomandat Elena. Îl știa de la evenimentele din Iași și mi-a spus franc: “sunt sigură că o să-ți placă, are farmec, e direct, prietenos și e doctor nutriționist. Vorbește pe limba oamenilor și poate fi de mare ajutor grupului.” Așa mi l-a promovat Elena. L-am cunoscut pe Ionuț la Iași, unde am ajuns pentru o sesiune “Antrenorul Părinților”. L-am plăcut, din prima! Te îndrăgostești, iremediabil, de energia și zâmbetul lui. Și e, într-adevăr, reperul nostru! Pe el îl sunăm pentru confirmări, cu ajutorul lui verificăm orice informație, de la el aflăm toate detaliile importante. Vreți supraveghere personală? Vi-l recomand!

Întâlnirea cu Nichifor Diana s-a produs la Botoșani. A organizat întâlnirea grăsuțelor, într-o zi în care aveam spectacol cu Gașca Zurli. Parcă ne știam de-o viață! E caldă și bună, are un bun-simț fantastic, dublat de rațiune. Are, mereu, un gând bun, îmbrăcat în cuvinte frumoase și o experiență de viață inspirațională pentru mulți oameni de pe grup!

Cristian Pascuta e o bucurie de om! Îl cunosc de vreo 20 de ani. Sora lui a fost actriță la Satu Mare, orașul în care eu conduceam un post de radio. Ne-am cunoscut și am rămas conectați. I-am urmărit evoluția, am fost martorul anilor în care s-a îngrășat foarte mult și a celor în care a slabit. Îi știu povestea și știu că e un om bun! Tot Elena a venit cu ideea de a-l coopta în echipă! Oamenii descriu foarte frumos interacțiunea cu el.

Mihaela Cezara Gheuca este un simbol al grupului! Recunosc, i-am remarcat, mai întâi, ceasul roșu și mi-a plăcut ideea ei de a fotografia farfuriile de la #fix. Mi-a intrat în suflet, picătură cu picătură! Habar nu aveam cine e, dar postările ei îngrijite și filmările în care cânta cu Vlăduț ajungeau în sufletele noastre. Cezara a venit așa cum răsare soarele! Încet și sigur, simți căldura mângâierii lui, apoi, brusc, îl vezi și te auzi spunând: “Wow! De unde a apărut?” Exact așa e Cezara! Într-o zi, i-am văzut toată frumusețea, iar când ne-am întâlnit, ne-am strâns în brațe, ca și când ne-am fi știut de o viață. Astăzi, Cezara e modelul multor oameni. E dreaptă, loială și onestă! Vorbește frumos și cuvintele ei fac bine! Tot Elena mi-a atras atenția asupra faptului că ar putea fi un om de încredere pentru echipă.

Aceștia sunt oamenii Fixului. Ei sunt cei care vă aprobă sau nu postările, ei vă îndrumă, ei vă răspund la întrebări. Tot ei îi identifică și îi elimină pe cei care vin cu gânduri necurate!

Echipa #Fixului are oameni unul și unul! Iar eu sunt recunoscătoare! Chiar cred că Dumnezeu are grijă să aducă, lângă mine, cei mai potriviți oameni pentru acest proiect și să-i țină lângă mine, atât timp cât au gânduri bune și frumoase!
#Fixul este grupul pe care eu l-am inițiat acum doi ani. E ca un copil, pe care eu l-am născut și pe care îl țin în viață cu energia mea! Dar, astăzi, #FIX-ul are foarte mulți oameni care îi poartă de grijă. Administratorii sunt părinții lui adoptivi.

Vă mulțumesc, oameni dragi! Imi face o deosebita placere să vă prezint, cu nedisimulată mândrie, întregii lumi!

 

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.