De cine ascultăm? Cine are cele mai bune păreri?

Primesc această întrebare de la tot mai mulți oameni. Intră membri noi pe grup și află, dincolo de principiile #fixlafix, tot felul de păreri contradictorii. Cineva mi-a trimis print-uri cu mesaje private, în care era sfătuit să copieze diverse metode, sugerate de oameni diferiți.
Nu voi intra în detalii, îi rog pe membrii mai vechi ai grupului să trimită link-uri din “Fix la Fix”. Altfel, o să ne despărțim, pentru că generează confuzie.
Oameni dragi, am creat acest grup, în urmă cu doi ani, după ce am descoperit beneficiile mâncatului la ore fixe. Dar nu am respectat nicio regulă, impusa de nimeni, în afara celei care îmi organizează mesele la 7, 10, 13, 16, 19. Mai departe, singură am ales ce mănânc, ce beau, cât dorm, cât mă mișc, ce sugestii ascult și cu cine mă împrietenesc. Am călcat pe bec, de multe ori. Dar am revenit, de fiecare dată! Și astăzi, după doi ani, a devenit reflex să nu mai ciugulesc. Ieri am călătorit cu două avioane. În fiecare s-a servit mâncare, la orele nepotrivite pentru mine. Știți cum miroase un avion în care 300 de oameni desfac, simultan, pachete cu mâncare încălzită? Horror!!!
Nu m-a tentat deloc. Am mai băut un pahar de apă și mi-am văzut de filmul la care mă uitam. La ora mea fixă, mi-am scos mărul din geantă și l-am mâncat.
În grup sunt mai mulți nutriționiști. Fiecare crede, din toată ființa, în ceea ce a învățat și a înțeles. Așa cum sunt oameni care nu au un atestat, dar care au trăit o experiență fabuloasă.
ASCULTAȚI-I PE TOȚİ! Cu cât știți mai multe despre alimentație, cu atât o să vă fie mai ușor să vă ascultați corpul. Daaaar NU FACEȚİ BIBLIE din niciunul! Luați de la fiecare ce vi se potrivește și aplicați recomandările organismului vostru, până găsiți formula funcțională pentru voi! E fix ca în cazul mașinii: degeaba zice careva că motorina face mașina să zbârnâie, dacă mașina merge pe benzină. Sau poate pe gaz sau poate e electrică. Sau poate ai o mașinuță care are baterii!
Învățați să gândiți singuri și să luați decizii! Nu mai așteptați să vă spună alții ce să faceți și ce să credeți. TREBUIE să aveți propriile păreri!
Toți ceilalți, inclusiv eu, reprezentăm niște ghizi care vă arată câteva indicatoare spre drumul vostru. Dar fiecare dintre voi alege dacă merge mai repede sau mai încet…

Dacă ai început FIX-ul înseamnă că ai găsit drumul. Ascultă-i pe administratori, ca să nu te rătăcești, dar alege singur dacă pe drumul tău mergi în căruță sau într-o mașină sport.

Ascultă-te pe tine! Nimeni nu te știe mai bine.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.