Diana Ionela

19.03. 2018 ~ 29.06.2018. Am început cu o greutate de 136.6 kg, in data de 19 martie. La început a fost greu, dar nu imposibil… Dorința de a slăbi m-a motivat.

Acesta a fost orarul meu, prin care am ajuns la 113 kg.

10: Fruct. Am mâncat un singur fruct (măr, pară, ananas, portocală).

13: Prânz. La prânz am mâncat orice (carne la cuptor, salate, ciorbe, cartofi, paste), combinat cu legume. În ceea ce privește ciorbele, nu am pus în ele cartofi sau fidea. Nu am renunțat, însă, la cartofi ci doar am consumat 100g,  fierți sau la cuptor, fără ulei, asezonați cu o salată. Pastele integrale (am mâncat o singură dată) în cantitate de 60 g, alături de sos de roșii.

16: Un mic dulce. Am mâncat orice până în maxim 100~120kcal.

19: Cina. De cele mai multe ori, am mâncat salate cu ou, iaurt, peste etc. Am respectat combinația alimentelor și orele de mese! Am eliminat total pâinea, iar rezultatele nu au încetat să apară. Știu că unele dintre voi vor spune că nu poti slăbi dacă mănânci dulce, dar aici aveti dovada. O seară cât mai plăcută !

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!