Din ECHIPA FIXULUI fac parte oameni dedicati, membri ai grupului care au iesit in evidenta prin dorinta lor de a-i sustine pe ceilalti, de a raspunde intrebarilor si de a oferi suport persoanelor care au avut nevoie de asta.
Din ECHIPA FIXULUI poate face parte oricine sustine principiile Fixului, detine mai multe informatii si vine cu plus valoare la ceea ce inseamna deja FIXUL.
Va asteptam cu drag ideile pe fix@fixlafix.com!

Fondatoarea grupului Fix la Fix. Cea care a avut ideea înființării acestui grup și a strâns, în jurul ei, peste un sfert de milion de oameni. Mirela este jurnalist, scriitoare, om de afaceri, creatoarea fenomenelor Zurli și Antrenorul părinților. Aici, pe Fix, antrenează oamenii care aderă la filozofia grupului și vor să devină cele mai bune variante ale lor.
Pe Mirela o găsiți și pe http://mirelaretegan.ro
Citește toate articolele scrise de Mirela Retegan

Profesor, dar și om de marketing, de 3 ani studiază alimentația sănătoasă și combinațiile care stau la baza unui meniu echilibrat. A descoperit Fixul hotărâtă fiind să adopte un stil de viață sănătos, împreună cu toată familia. Este unul dintre administratorii grupului, se pregătește să devină un nutriționist de succes și ne încântă zilnic cu farfurii apetisante, pline de culoare și savoare.
Pe Anetta o găsiți și pe https://www.facebook.com/anetta.coman
Citește toate articolele scrise de Anetta Coman

Directorul unei grădinițe internaționale din Shanghai (China), zilnic în contact cu familii din peste 30 de țări. Este unul dintre oamenii care merg fericiți la serviciu – asta pentru că și-a clădit, cu pași mici, o echipă fantastică (și acasă, dar și la birou), cu care poate rezolva toate problemele. A întâlnit Fixul în vara anului 2016, când atinsese forma “maximă” și, atrasă fiind de libertatea pe care ți-o dă mâncatul la ore fixe, a lăsat pe drum 33 kilograme, într-un singur an.
Pe Cristina o găsiți și pe: https://www.facebook.com/cristina.rosca
Citește toate articolele scrise de Cristina Roșca

Nutriționist și dietetician ieșean, pasionat susținător al unui stil alimentar echilibrat, ponderat și informat. Visul său este deschiderea unei clinici împotriva obezitătății și a patologiilor asociate. În Fix a găsit oameni dornici să acumuleze cunoștințe în domeniul sănătății – ceea ce-l motivează să fie prezent cu explicații și să întoarcă multe pagini, în lupta cu kilogramele.
Pe Ionuț îl găsiți și pe www.nutrigo.ro
Citește toate articolele scrise de Ionuț Ignat

Nascută în Satu Mare, stabilită în Calgary, este pasionată de Life Coaching și de scris. A descoperit Fixul când acesta se apropia de 100.000 de mebri și a fost impresionată de numărul mare de oameni care se adunaseră într-un loc virtual pentru a învăța și a împărtăși, sincer, cum să scape de kilogramele în plus.
Pe Crina o găsiți și pe https://www.facebook.com/yourmagicalmind
Citește toate articolele scrise de Crina Vechiu

Omul de marketing, mereu la fix, fix acolo unde e nevoie. Elena este managerul de proiect al Green Sugar, proprietarul laboratorului de dulciuri fără zahăr Sweeteria, și coordonatorul activității de marketing al proiectului Fix la Fix, însă jobul full time este acela de mamă a doi băieți minunați – Andrei și Alex.
Elena vă răspunde la emailurile trimise pe fix@fixlafix.com. O găsiti și aici: https://www.facebook.com/groups/mirelaretegan/

Cristian-Florin Pașcuța, din Cluj-Napoca, este chef, instructor fitness dar și terapeut în terapii complementare-nutriție. Pasionat de tot ceea ce ține de hrană sănătoasă și voie bună, vrea să învețe lumea ca viața e mai frumoasă atunci când zâmbești, când vezi doar binele în orice se întamplă în viața ta, când conștientizezi că tu alegi și devii ceea ce alegi.
Pe Cristian îl găsiți și pe http://bigknutritionandfitness.blogspot.ro/