Fix 1 an de Fix

Testimoniale

Alina-Trifu-2

Totul a fost minunat, începând cu întâlnirea de la ora 12.00 cu prietenele de pe grup, cu care m-am văzut pentru prima dată face to face, până la finalul evenimentului, când am participat la un picnic relaxant, cu oameni calzi și buni, cu care am împărtăsit impresii si păreri despre fix, ne-am cunoscut si – sper eu – am legat cele mai trainice prietenii. Abia astept următoarea întâlnire!
– Alina Trifu

Camelia-Dinescu

Să mă duc, să nu mă duc… M-am urcat în mașină via București și, la ora 12.00, m-am întâlnit cu zuzunicile, am mâncat împreună la 13 Fix, am povestit, am glumit, am participat împreună la picnicul organizat de Fixul care îți schimbă viața, unde am găsit doar oameni frumoși și luminoși. Data viitoare nu mai stau pe gânduri pentru că am avut o zi minunată, adevărată sărbătoare.

Întâlnirea cu zuzunicile, Mirela Retegan și fixiștii a fost, pentru mine, cel mai frumos eveniment al anului 2017, în primul rând pentru că am simțit că zuzunicile îmi sunt prietene de o viață, chiar dacă ne cunoașteam doar virtual, de vreo 10 luni. În al doilea rând, am avut surpriza de a o întâlni pe Mirela încă din parcare, unde ne-a promis că vine și bea o cafea cu noi, înainte de eveniment, și am cunoscut o persoană caldă și deschisă. Nu în ultimul rând, evenimentul a fost plin de bună dispoziție, am reușit să recunoaștem membri ai grupului, să împărtășim impresii și să ne dorim să ne revedem!
– Camelia Dinescu

leon-andreea


Mă numesc Leon Andreea și fac parte din acest grup de la început, de când se numea “Slăbește cu mine”. Prin intermediul lui, am descoperit un stil de viață sănătos. Recunosc și mulțumesc lui Dumnezeu nu am avut niciodată probleme cu greutatea, mi-am revenit bine după cele două sarcini, dar acest stil de viață este unul organizat, ne face să apreciem mai mult ce și cum mâncăm. Îl aplic si copilașilor noștri.
Am participat cu drag la aniversarea primului an de Fix. A fost frumos! M-am simțit minunat, am întâlnit oameni speciali, mi-am făcut prieteni noi, oameni pe care îi unește același gând și anume să aibă un stil de viață sănătos. Vă felicit pentru idee și organizare! A fost o zi de neuitat!
Pe Mirela, o admir foooarte tare și, acolo unde este ea, întotdeauna iese ceva frumos!
Felicitări și mulțumim pentru tot! La cât mai multe întâlniri de genul acesta!

– Andreea Olivares

ANETTA COMAN 60KG


În primul rând, vreau să mărturisesc faptul că, pentru mine, Grupul Fix la fix este mai mult decât un “grup pe Facebook”. El reprezintă o mare familie, pe care am descoperit-o acum câteva luni și care, de atunci și până astăzi, împarte în fiecare zi, cu mine, bune și rele… Ne trezim împreună la ora 7.00 și împărțim, de-a lungul zilei, cinci mese, impresii și păreri despre un stil de viață sănătos. Evenimentul aniversar la un an de fix, ce a avut loc la Muzeul Satului în 26.08.2017, a însemnat foarte mult! A fost o întâlnire așteptată și plină de emoție…a fost… momentul acela când știi că undeva, dincolo de “virtualul grupului”, există realitatea, cu oamenii aceia minunați, cu marea familie a Fixului, care este reală! Ne-am întâlnit, ne-am strâns în brațe, ne-am povestit…. Întâlnirea aceasta a fost un prilej de bucurie, de emoție într-un loc minunat, cu Oameni Frumoși! Ne-am bucurat de o după amiază minunată, cu mâncare sănătoasă, pregătită cu grijă de către cei de la Green Sugar și Caroli, un eveniment organizat cu profesionalism de Mirela Retegan și echipa ei. Această întâlnire mi-a confirmat, încă o dată, că sunt în locul potrivit, exact lângă oamenii care împărtășesc aceleași păreri ca și mine despre un stil de viață sănătos și despre mâncatul la Fix… Sper să mai urmeze și alte astfel de momente, de întâlniri!

– Anetta Coman

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!