Florentina Raisa

Bună dimineața! Văd multe fete care spun nu am ambiție, le e prea greu sau nu știu cum să înceapă. În primul rând, trebuie să îți dorești cu adevărat, în al doilea rând, nimeni nu a spus că va fi ușor. Vor fi momente în care cedezi… Important este să te ridici și să nu te lași bătută! Cred că cel mai important lucru, ca să reușim, este să facem schimbarea pentru noi, nu pentru altcineva! Făcând acestă schimbare în alimentație și stil de viață, am câștigat mai mult decât un corp frumos, mi-am recâștigat sănătatea, fericirea, încrederea în sine!

Nu uitați că fiecare zi amânată este un pas înapoi și fiecare schimbare minoră, un pas înainte, un pas către un vis ce poate deveni realitate. De la 110 kg, eu am ajuns la 79 kg! Sunt foarte fericită și vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Mulțumesc, în special, Mirelei Retegan, care a înființat grupul!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!