Florina Savu

Bună ziua, tuturor! Astăzi fac bilanțul unui an. Primul an din restul vieții mele. 27 de kg s-au dus. Chiar dacă de o lună stagnez și ultimul kg propus a fi pierdut (în acest an), nu s-a lăsat dus cu nici un chip. Nu sunt dezamăgită. Dimpotrivă, sunt fericită de tot ce am reușit în acest an. Mă bucur nespus că v-am cunoscut, pe unii și personal, mă bucur de disciplina pe care am dobândit-o, cu toate că sunt o mare pofticioasă…și, mai presus de toate, mă bucur de viață !

Toată viața am luptat cu kg, acum 2 ani am avut cea mai mare greutate a mea – 106 kg. O parte le-am dat jos cu o dietă, dar am pus jumătate înapoi. Apoi v-am descoperit pe voi. Cel mai frumos lucru și cel mai ușor de făcut! Mulțumesc că existați! Spor la topit kg tuturor și să aveți o viață așa cum v-o doriți!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!