Gabriela Ciucescu

Mă cântăresc la câteva luni, fiindcă mă stresez dacă o fac mai des. Am 11 luni de când urmez principiile Fixului, am pornit de la 88 kg, iar acum am 70. Nici măcar sora mea și mama nu mă cred că am slăbit atât, fără pastile.

Cu fixul am renunțat (parțial) doar la pâine, pe care o mai mănânc foarte rar. În rest, gust din toate, fără să mă gândesc la combinații și calorii, dar câte puțin. Respect pauzele dintre mese și beau multă apă. Într-adevăr, fac și multe exerciții, până transpir foarte mult, cu toate că am un început de hernie de disc.

Așa că, mult curaj, fetelor! Se poate! În prima luna am pus câteva sute de grame, dar după aceea, kilogramele au început să scadă. Mai am de pierdut încă 5 kg, apoi doresc să intru în perioada de menținere. O zi frumoasă să aveți și mult spor!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!