Gianina

Bună ziua, fixuți și fixuțe. Sunt Gianina, am aproape 40 de ani și, din 22 august 2017, am început și eu fixul, alături de voi. Vin acum să vă împărtășesc rezultatele mele, de astăzi, 11 mai 2018: am lăsat în urmă 18 kg, cu multe abateri (din cauza serviciului, căci sunt bucătar șef, iar mâncarea este activitatea mea de bază). Cu toate acestea, am reușit! Vă mulțumesc că existați!!!!

1 Comment
  1. BUNA Seara !!! Ma numesc Ramona si sunt mama unei fetite de 4 luni … am tot incercat sa mai slabesc Dar mie tare greu uneori . L
    Pe timpul sarcinii am luat 18 kg … aveam 63 de kg cand am rAmas gravida. am avut momente cand imi era tare greu pe timpul zilei mai mancam dulciuri … atea ma ajutau sa nu imi mai fie rau mai ales lucrand pana is 8 luni Imi doresc mult sa mai slabesc . Credeti ca ar fi bine sa tin acest fix daca alaptez .Multumesc anticipat !!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!