Ina Iordache

Bună seara, grup frumos. Vreau să vă spun câteva cuvinte din povestea mea. Până la 40-45 ani, am avut 60-65 kg, la o înălțime de 1,68 m. După aceea, am început să acumulez kilograme, puțin câte puțin, până când, în 2005 am plecat în Spania, unde, schimbând aerul, apa, mâncarea, modul de viață și intrând la menopauză, m-am îngrășat văzând cu ochii. Am ajuns, astfel, la 93 kg. Atunci au început durerile de coloană, de picioare, nervii, stresul. Am încercat multe diete de slăbit. Într-adevăr slăbeam, dar în momentul în care renunțam la reguli, luam dublu în greutate. Totul până când am găsit pe Facebook acest grup și mi-am zis. “Gata, aceasta este salvarea mea!”. Așa am început acest stil de viață sănătos, cu dorință, ambiție și voie bună.

Rezultatele au apărut repede. Am început pe 26 ianuarie și, în 3 luni, aveam deja o pierdere de 14 kg. A urmat o perioadă de stagnare, însă nu disper. Dimpotrivă, o accept pentru că am mai trișat fixul, dar știu sigur că, în curând, acul cântarului va coborî iarăși. Mulțumesc din suflet Mirelei Retegan pentru înființarea acestui grup, făcând mii de persoane fericite, dar și Mihaelei Cezara Gheuca, care a fost prima persoană din grup care m-a susținut și pe care o oboseam cu întrebări aproape zilnic.

1 Comment

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!