Interviu Crina Vechiu

Spune-mi despre tine câteva lucruri: numele, de unde ești, cu ce te ocupi, ce te pasionează, care este visul tău cel mai mare?
Numele meu e Crina Vechiu. M-am născut în Satu Mare, dar acum trăiesc în Calgary. Pasiunea și ocupația mea este, în prezent, dezvoltarea personală, iar pentru acest lucru practic Life Coachingul. Îmi mai place foarte mult să scriu, iar visul meu cel mai mare este să urc pe scena lui Tony Robbins, să-l privesc în ochi și, cu mâna pe inimă, să-i mulțumesc că m-a condus spre ușa pe care scrie: „Aici imposibilul devine posibil” și că mi-a șoptit: „Deschide. Meriți. Poți.”

Cum ți se pare astăzi grupul?
Am descoperit grupul când se apropia de 100,000 de membri. Am reținut cifra! M-a impresionat numărul oamenilor care se adunaseră într-un loc virtual, ca să facă ceva împreună. Am intrat aici din curiozitate și apreciere pentru Mirela.

Care au fost primele impresii pe care le-ai trăit, imediat după ce ai intrat pe grup?
M-a impresionat deschiderea oamenilor și sinceritatea cu care impart momentul luării deciziei de a face ceva în legătură cu kilogramele care-i incomodează și, bineînțeles, poveștile lor de succes.

Cât de des intri pe pagina grupului?
De pe la începutul acestei luni, intru la ora 7AM – Calgary/4PM – București, dau bună dimineața și trimit gândurile mele bune pentru ziua respectivă. Pe parcursul zilei mai intru sporadic, o dată sau de două ori.

Ce ai descoperit aici?
Am descoperit oameni determinați să schimbe ceva în viețile lor, oameni care postează constant și sunt dedicați acestei transformări pe termen lung. Mă bucur să simt căldura cu care sunt întampinate toate postările mele și atmosfera în general, de suport și bună intenție.

Cu cine ai stabilit relații?
Chiar dacă sunt implicată activ de puțină vreme, am remarcat multe fete pe care mi-ar plăcea să mi le apropii. Vreau să-mi dedic mai mult timp pentru a cultiva aceste relații și așa va fi!

Ce a schimbat FIX-ul în viața ta?
In vacarmul vacanței, FIXUL mi-a adus motivația de a-mi structura și delimita programul dedicat copiilor și mi-a deschis o nouă dimensiune, doar a mea! Am găsit un loc care-mi oferă posibilitatea de a-mi exersa ajunsul la FIX acolo unde poate fi nevoie de mine. Și încă ceva, dacă până nu demult mâncam pe fugă, ce apucam, uneori chiar stând în picioare, de când m-am prins în jocul FIXULUI, îmi respect timpul de luat masa. Îmi place mult că FIXUL m-a așezat!

Unde vezi grupul peste un an?
Îl văd plin cu oameni frumoși, cu siguranță! Pentru că are o energie atât de bună, va atrage mai mulți oameni cu aceeași energie. Oamenii vin și pleacă, dar  eu cred că se vor alege cei care vor înțelege conceptul grupului și că disciplina de transformare e responsabilitatea fiecăruia în parte.

Ce FIX-uri ai?
Am un FIX cu spălatul pe dinți. Copiii mei pot să confirme!

Ce îi urezi grupului?
Urez grupului, ca entitate vie, să crească în armonie, să inspire cât mai mulți oameni: ca mânancatul sănătos și la ore FIXE să poată prelungi viața tuturor membrilor săi! Iar oamenilor care au deschis și consolidat acest grup le doresc implinirea personală! Au pornit de la o idee și au depășit, cu mult, toate barierele și granițele imaginate vreodată!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!