Ionut Ignat

Spune-mi despre tine câteva lucruri: numele, de unde ești, cu ce te ocupi, ce te pasionează, care e visul tău cel mai mare?

Numele meu este Ionuț Ignat, sunt născut și crescut în Iași și sunt Nutritionist și Dietetician. Am activat aproximativ 7 ani în domeniul medical și sunt un înfocat și pasionat susținător al unui  stil alimentar echilibrat, ponderat și informat. Visul meu material cel mai mare este deschiderea unei clinici de luptă cu obezitatea și patologiile asociate, cu o echipă multi-disciplinară, cu bogată viziune și experiență în domeniu. Visul meu empiric, deja îl urmăresc și sunt vârful suliței într-o campanie informativă, cu implicații în multiple domenii direct legate de nutriție și dietetică… Îmi doresc ca ROMÂNII noștri să vadă, să înțeleagă și să aibă acces la informații dietetice medicale REALE, pe care să le folosească în viața de zi cu zi.

Cabinetul este locul unde tratez cazuistica mai dificilă, cu o echipă de consultanți medici specialiști pentru diferite zone medicale, unde se necesită expertiza, iar în rest am o suită de activități cu caracter pro-bono, în care sunt implicat cu reală plăcere: Spitalul de Onocologie Iași, Direcția de asistență și protecție a copilului Iași – cu toate centrele de plasament, unde asist, de la meniurile de cantină până la consultații specializate pentru cazurile mai deosebite, DAC – Direcția de asistență Comunitară.

Care au fost primele impresii pe care le-ai aflat imediat după ce ai intrat pe grup?

Deși sunt activ în multiple medii on line, nu am văzut niciodată un grup în care toți membrii se susțin și se încurajează real, unul pe celălalt, și asta a fost o surpriză foarte placuta…

Cât de des intri pe pagina grupului?

De 3-4 ori pe zi.

Ce ai descoperit aici?

Mulți oameni care solicită asistență și sunt dispuși să-și împărtășească experiența și să asiste procesul pentru toți ceilalți care sunt în aceeași situație.

Cu cine ai stabilit relații?

Am stabilit relații foarte faine cu super persoana care a inspirat și creat grupul – Mirela Retegan și, ulterior, am devenit repede apropiat și cu cele doua administratore  lângă care, de altfel, am avut super plăcuta ocazie de a lucra direct la Zurliada.

Ce a schimbat Fix-ul în viața ta?

În zona medicală în care eu lucrez, primul lucru și cel mai important este conștientizarea problemei, înainte de a începe tratamentul. Grupul mi-a inspirat un set nou de energii dat de numărul mare de oameni care sunt activi și implicați la maxim în acest tip de dietă. Acest grup mi-a demonstrat că românii doresc informare în domeniul sănătății, că realizează problema majoră a secolului nostru și Nimic nu mă motivează și încăpățâneaza mai mult, în ceea ce fac, decât dorința exprimată din partea celor care se luptă cu această problemă. Am întors, practice, o nouă pagină în lupta cu kilogramele!

Unde vezi grupul peste 1 an?

Peste 1 milion de membri…. cu personal specializat în asistență, cu live-uri la fiecare final de săptămână, cu camp-uri speciale pentru asistare, cu o echipă de oameni magici, care împart magia sănătății prin alimentație echilibrată.

Ce FIX-uri ai?

Aceleași ca la toată lumea, când vine vorba de mâncare…. Când vine vorba de altele – fitness-ul este FIXUL meu secundar, după medicină.

Ce îi urezi grupului?

Dragă grupule FIXist – îți doresc să inspiri, cum ai inspirat și până acum, îți doresc să apropii oameni, cum ai apropiat și până acum, îți doresc să crești și să cuprinzi pe toți cei care au nevoie de asistență și să-i asisti, să-i informezi și să le fii alături. Ești mare grupule Fix – și ai câtiva oameni minunați în spate, plini de atingere magică, inspirați și cu asistență divină… căci nimic nu este mai frumos și mai împlinitor decât să ajuți pe cei care au nevoie și cer ajutor!

3 Comments
  1. Buna ! Esti de admirat imi place cum gandesti cum raspunzi si nu in ultimul rand ceea ce faci si ce.ti doresti sa faci .imi plac toate articolele si comentariile tale (pe care am reusit sa le citesc) sincer eu nu am avut probleme pana acum 2oi ani cu kg e foarte adevarat ca vb de varsta (61) si ca eu todeauna am fost si sunt o persoana foarte activa.Din pacate nu sunt in tara si nici din Iasi mi.ar fi placut sa merg intr.o zi la cabinetul tau pt mici probleme dar cu mare importanta.Daca ai avut timp sa citesti aceste randuri iti multumesc si iti urez succes si sa.ti vezi visul implinit …multa bafta

  2. Bună, sunt Lavinia din Cluj îmi place foarte mult grupul acesta Fixlafix noua fiind.
    Mă puteti sfătui in privinta schimbarii modului de viață alimentară sanatos…am citit aici, faptul ca să mănânci la ore fixe conteaza mult. As dori și eu să pot să fac asta si chiar îmi doresc dar întrebarea mea este : daca alaptez ar influenta lactatia? Vă multumesc anticipat!

  3. Buna sunt Helena ,din Adjud ,am ca pasiune cititul de tot felul ,si din copilarie sufar de hipotiroidism .As dori mult sa slabesc mai ales acum dupa nastere caci ma apropii de menopauza !Cateva recomandari se poate sa-mi oferiti ?Va multumesc

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!