Mariana Dincă

Bună ziua, dragelor! Sunt cu voi din luna septembrie 2017. Cu voi, dar nu ca voi…

Mă minunez şi mă bucur sincer de cele care pierdeți kilogramele lesne şi care vă transformați vizibil în câteva luni! Eu, care nu am avut norocul ăsta (zic ,,noroc”, pentru că numai prin noroc aș putea slăbi şi eu ca altele), deși sunt o FIX-istă în tot şi în toate, cedez la capitolul MÂNCARE. Ca urmare, am slăbit în trei luni, FIX cât slăbesc alții în trei saptămâni! Dar chiar şi pentru asta am de dat mulțumiri grupului vostru şi, slavă lui Dumnezeu, la câte abateri am făcut, totuşi  ceva …..ceva….am reușit să și slăbesc!

Recunosc că am avut zile când am mâncat FIX la ora nepotrivitã şi zile când am mâncat FIX combinația nepotrivită, dar şi zile când am abandonat (dintr-un motiv sau altul) FIX-ul şi, cu toate aceste, am slăbit 4 kg în trei luni jumătate!

Am pus poza cu ….INAINTE  şi ….DUPÃ, fiindcă am văzut că aşa se obişnuieşte, însă cu ochiul liber nu e nimic vizibil! Doar că eu mă simt mai bine fizic şi psihic şi, nu în ultimul rând, mai fericită …..că v-am întâlnit!

Am să continui aşa, pe urmele voastre, cu paşi mici şi cu dorință de perseverenţă!

Mulţumesc fiindcă existați!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!