Mihaela Cârstea

Bună dimineața tuturor! Nu reușesc să postez zilnic jurnalul alimentar și poze, dar sunt constanta și bucuroasă să urmăresc progresul fiecăruia dintre voi, preiau idei de meniu, citesc cu drag articolele postate de Ionuț Ignat și Mirela și mă bucur din suflet că mă număr printre cei care se străduiesc să își schimbe stilul de viață. Am minus 12 kg în 2 luni de Fix!

Sunt mulțumită, atât pentru scăderea în greutate, dar mai mult decât atât, pentru surâsul fiecărei zile, pentru ora 7.00, care a devenit momentul de start al unei zile frumoase, pentru atenția acordata fiecărei mese, înconjurată mereu de energia copilașilor mei….

Vă mulțumesc tuturor! Aveți încredere în voi și așa veți savura fiecare clipă! Îmbrățișări!

UPDATE

Drumul de la 98 la 78….Cred că independent de voința mea, m-a urmărit o încredere de nestramutat în toți cei care au reușit și pe care îi urmăream cu interes pe #fixlafix. Astfel am început să conștientizez, puțin câte puțin, că se poate, că este mult mai bine, că mă simt așa cum îmi doream mereu, dar nu reușeam: sănătoasă, tonică, bucuroasă de lucrurile mărunte, care, zi de zi ne oferă bucurie… Am trecut de-a lungul timpului prin toate stările; supărată, confuză, irascibila, apoi, usor, am început să mă bucur, să văd că îmi găsesc haine care să îmi vină, nu doar să îmi placă, să aud prieteni felicitându-mă pentru ambiție, să îmi organizez mesele cu grija pentru detalii…..

Mii de mulțumiri tuturor! Mult succes celor care sunt la început! Fiți încrezători, consecventi, citiți și recititi mereu principiile #fixlafix și căutați zilnic motive de bucurie! Imbrățișări!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!