Mirela Cicu Paraleu

Nici nu știu cum să încep povestea mea… Sunt în acest grup de foarte mult timp, doi ani chair, dacă nu mă înșel. Am urmărit postari, am fost încurajată de reușitele altor persoane, am ținut acest stil de viață și anul trecut cam 2 luni și chiar slăbisem aproximativ 6 kg. Anul acesta, în schimb, m-am ambiționat foarte tare și am început din nou Fixul. Mi-am propus să ajung la 58 Kg. Fiind cântăreață și având multe planuri vis a vis de cariera mea, am zis “Gata, e timpul!!!”.
Am și 2 copii minunați, o meserie destul de solicitantă, dar nu m-am lăsat!
Am început Fixul pe 2 ianuarie cu 74 Kg, iar acum cântăresc 62! Deci… 12 Kg minus. Poza din stânga este făcută chiar în seara de revelion, exact cu o zi înainte să încep Fixul, iar cea din dreapta în martie 2018. Aliatul meu a fost și ceaiul de ghimbir, băut în fiecare seară. Am făcut și mișcare prin casă, nu la sală. Secretul în acest stil de viață, pentru mine personal, a fost faptul că nu am exagerat cu nimic. Nu m-am certat când am început masa cu 15 minute mai devreme sau mai târziu, nu mi-am reprimat nicio poftă. Am dorit ciocolată, am mâncat ciocolată! Au fost zile când am mâncat mai mult, altele când am mâncat mai puțin, însă NICIODATĂ nu am trișat dupa cină, chiar dacă a fost ea luată și la ora 20 (extrem de rar). Așadar, nu mai cautați pretexte! Cand ești foarte determinat, se poate!! Eu mai am de dat încă 4 kg și voi ajunge acolo unde mi-am propus! Nu obișnuiesc să postez, însă știu că aceste poze before&after sunt foarte importante pentru cei care sunt la început de drum. Mult succes tuturor! Este un stil de viață minuntat, organizat. Mulțumesc Mirela Retegan pentru înființarea acestui grup!

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!