Să vorbesc despre Oameni

Să vorbesc despre Oameni, despre Oamenii pe care i-am întâlnit pe Grupul Fix la Fix este greu, e foarte greu pentru că sunt mulți, foarte mulți și toți, absolut toți sunt Oameni Frumoși! Eu am o mare problemă, e un soi de dependență, sunt dependentă de Oameni, nu pot să trăiesc izolată, n-aș putea să trăiesc fără să am în preajmă mulți, foarte mulți prieteni! Atunci când am găsit pe Facebook acest grup, a fost un fel de “Dragoste la prima vedere” pentru că aveam aceleași preocupări și împărtășeam aceleași pasiuni: mâncatul sănătos! În timp, însă, am descoperit printre ei prieteni, confidenți și chiar mentori! Mă simt acasă pe Grup, îmi face plăcere să le dau “Bună dimineața!”, să răspund la întrebări, dar cel mai mult îmi face plăcere să împart cu ei “farfuria de mâncare”, aceeasi pasiune pentru mâncatul sănătos la ore Fixe, momentul acela magic de la Fix când ne “întâlnim” zilnic, fiecare mândru de faruria lui. Mărturisesc cu bucurie că niciodată, dar absolut niciodată, nu am avut atâția prieteni care să împărtășească aceleași pasiuni cu mine! E absolut fantastic să poți să întrebi pe cineva ce a mâncat la cină și să-ți răspundă câteva zeci de Oameni Frumoși, gata să fie acolo pentru tine în fiecare moment. Eu nu am întâlnit pe Grup doar prieteni, am întâlnit mentori precum Mirela Retegan, de la care învăț, în fiecare zi, cum să fiu Om și Mamă, pe Ionuț Ignat – mereu prezent cu “Sfatul Medicului”, am întâlnit o sumedenie de Oameni Frumoși precum Elena, Cristian Pascuța, Mădălina, Cristina, Loredana, Andreea, Ana Maria… și lista mea ar putea continua la nesfârșit cu nume dragi de prieteni, care astăzi fac parte din viața mea, din noua mea viață de când sunt și mă consider o “Fixistă ” împlinită și fericită!

2 Comments
  1. …Anetta❤…o persoana minunata …n-o cunosc personal,dar o iubesc…este echilibrata,are niste farfurii deosebite mereu…dar mereu😁…de fiecare data are un cuvant de incurajare pt.toata lumea si este f.pozitiva.😘

  2. Buna,
    Sunt de numai 2 saptamani in grup. Respect intrutotul regimul de alimentatie, dar nu am dat jos un gram. E adevarat ca am 64 de ani. Astept un sfat bun.
    Email:iflorentina31@yahoo.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!