Violeta Panait

04.01.2018-29.06.2018

102 kg vs 78,5 kg

Secretul meu: Pe lângă regula fixului, țin să precizez că am respectat următoarele reguli: Ora 7:00 – am mâncat două felii de pâine Wassa cu un singur alt aliment (brânză sau salam de Sibiu sau oua fierte sau șuncă de curcan etc.) + legume.

Ora 10:00 – un singur fruct, nu am combinat niciodată două tipuri de fructe și nici nu am mâncat două din același fel (maxim un măr, maxim o pară, etc.)

Ora 13:00 – orice fel de carne (fiartă, la grătar sau la cuptor) cu legume (trase în unt la tigaie sau salate), mâncăruri gătite, dar nu cu prăjeli și nu cu fidea, ciorbe fără fidea, etc.

Ora 16:00 – nu prăjituri, nu tort, doar dulciuri fără zahăr, nuci, migdale, etc.

Ora 19:00 – salate cu brânză, pește foarte mult, iaurt sau lapte bătut cu cereale, merg și variantele de la ora 13:00, dar în cantități mai mici. Țin să precizez că iaurtul și laptele au avut maxim 2% grăsimi, am respectat regula de a nu bea nimic cu 15 min înainte și după fiecare masă, am băut cafeaua cu lapte și îndulcită cu îndulcitor. Din cauza problemelor de sănătate nu am făcut niciun fel de sport (doar mers pe jos). Nu m-am înfometat nici măcar o secundă. Nu vă închipuiți că nu am trișat niciodată, am trișat de foarte multe ori dar am avut grijă, întotdeauna, ca în următoarele 3 zile să nu mai trișez deloc astfel încât să nu apuce să se depună nimic. Rezultatele le puteți vedea în poze. Urmați-mi exemplul și schimbările nu vor întârzia să apară. Succes!

2 Comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

 

Suntem aici, pentru tine!
Alătură-te comunității Fix la Fix, pe pagina de Facebook. Aici vei găsi inspirația și motivația de care ai nevoie, exemple în care imposibilul care a devenit posibil, prieteni care se susțin reciproc și necondiționat!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, adresează-le specialiștilor noștri! Scrie-ne pe adresa de mail fix@fixlafix.com

Intră în comunitatea noastră și vei primi toate noutățile la Fix!